Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50 - Bij bestellingen onder €50 rekenen wij €4,95 verzendkosten - 5% korting bij afhalen in de showroom

Flavours

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 200 ml Banana Flavour
  Met RGB Baits Banana heeft u een volkomen nieuw wapen in handen dat de gouden tijden van weleer doet herleven, een geur en smaak als die van verse bananen. Bananen flavours zijn een tijdlang erg in trek geweest op kleine watertjes doch de vele vangsten konden uiteraard niet blijven duren (dressuu..
  Met RGB Baits Banana heeft u een volkomen nieuw wapen in handen...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
  Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
 • 200 ml Creamy White Chocolate Flavour
  RGB Baits Creamy White Chocolate Flavour, de white chocolate smaak is ideaal voor het op smaak brengen van maden, boillies, pellets, mais en grondvoer. Onze Flavors kunnen enkele uren voor het vissen thuis worden toegevoegd of direct aan het water. De extra flavour zal meer vissen ove..
  RGB Baits Creamy White Chocolate Flavour, de white chocola...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 200 ml Curry Flavour
  RGB Baits Curry Flavour, de kruidige curry smaak is ideaal voor het op smaak brengen van maden, boillies, pellets, mais en grondvoer. Onze Flavors kunnen enkele uren voor het vissen thuis worden toegevoegd of direct aan het water. De extra flavour zal meer vissen overhalen om het aas te ne..
  RGB Baits Curry Flavour, de kruidige curry smaak is ideaal...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 200 ml Halibut Flavour
  RGB Baits Halibut Flavour, de Halibut smaak is ideaal voor het op smaak brengen van maden, boillies, pellets, mais en grondvoer. Onze Flavors kunnen enkele uren voor het vissen thuis worden toegevoegd of direct aan het water. De extra flavour zal meer vissen overhalen om het aas te nemen. Zuinig ..
  RGB Baits Halibut Flavour, de Halibut smaak is ideaal voor het ...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 200 ml Mussel Flavour
  Een visflavour die zijn gelijke niet kent want de RGB Baits Mussel flavour met haar zeer specifieke geur, behoort tot de allersterkste visflavours die er bestaan (naast de RGB Baits Spicy Tuna). Mussel is een flavour voor mensen met een sterke maag doch karpers zijn gewoon verslingerd aan de na..
  Een visflavour die zijn gelijke niet kent want de RGB Baits Mus...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 200 ml Peanut Flavour
  RGB Baits Peanut Flavour, de pindasmaak is ideaal voor het op smaak brengen van maden, boillies, pellets, mais en grondvoer. Onze Flavors kunnen enkele uren voor het vissen thuis worden toegevoegd of direct aan het water. De extra flavour zal meer vissen overhalen om het aas te nemen. Z..
  RGB Baits Peanut Flavour, de pindasmaak is ideaal voor het...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 200 ml Scopex & Vanille Flavour
  Een niet te overtreffen scopex vanille flavour, geen andere flavour heeft zoveel karpers aangelokt als deze. Razend populair in de jaren ‘80 en ‘90 en daarmee een echte klassieker, maar nog steeds bij zeer veel karper vissers favoriet. RGB Baits Scopex is opgebouwd uit de beste componenten van versc..
  Een niet te overtreffen scopex vanille flavour, geen andere fla...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 200 ml Squid Octopus Flavour
  RGB Baits Squid-Octopus is een bewezen geur die al vele karpers heeft verleid. Een zeer indrukwekkende flavour met een bijzondere geur, die met name op de zwaar gedresseerde wateren vlot van zich laat spreken. Het succes van deze flavour is waarschijnlijk te wijten aan de chemische combinatie die ee..
  RGB Baits Squid-Octopus is een bewezen geur die al vele karpers...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 200 ml Sweet Corn Flavour
  RGB Baits Sweet Corn Flavour, de Corn (mais) smaak is ideaal voor het op smaak brengen van maden, boillies, pellets, mais en grondvoer. Onze Flavors kunnen enkele uren voor het vissen thuis worden toegevoegd of direct aan het water. De extra flavour zal meer vissen overhalen om h..
  RGB Baits Sweet Corn Flavour, de Corn (mais) sma...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 200 ml Sweet Plum Flavour
  RGB Baits Sweet Plum Flavour, de Plum (pruim) smaak is ideaal voor het op smaak brengen van maden, boillies, pellets, mais en grondvoer. Onze Flavors kunnen enkele uren voor het vissen thuis worden toegevoegd of direct aan het water. De extra flavour zal meer vissen overhalen om het a..
  RGB Baits Sweet Plum Flavour, de Plum (pruim) smaak i...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 200 ml Toffee Caramel Flavour
  RGB Baits Toffee Caramel Flavour, de toffee en caramel smaak is ideaal voor het op smaak brengen van maden, boillies, pellets, mais en grondvoer. Onze Flavors kunnen enkele uren voor het vissen thuis worden toegevoegd of direct aan het water. De extra flavour zal meer vissen overhalen..
  RGB Baits Toffee Caramel Flavour, de toffee en carame...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 250 ml Cocos Flavour
  De heerlijke volromige geur, dat is zeer vergelijkbaar met de kokosmelk, heeft al menig record gebroken. Een zoete flavour die sterk in opkomst is. Laat zich makkelijk met veel andere flavours combineren, dus wees creatief!. Zuinig in gebruik door extra sterke concentratie. RGB Baits flavours zul..
  De heerlijke volromige geur, dat is zeer vergelijkbaar met de k...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 250 ml Extreme Garlic Flavour
  RGB Baits Extreme Garlic is een zeer mooie flavour die een erg doordringende knoflook geur heeft. Het heeft een bizarre aantrekkingskracht op karper en andere vis.  Knoflook(olie) werkt namelijk zeer stimulerend op vissen en is eetlust bevorderend, het is in principe een natuurlijke attractor /..
  RGB Baits Extreme Garlic is een zeer mooie flavour die een erg ...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 250 ml Pineapple Flavour
  Pineapple flavour is een echte winter en voorjaars flavour. Dat pineapple zeer geliefd is bij de karpers is weet bijna iedere karper visser. RGB Baits Pineapple is voor karper ook een zeer herkenbare geur en wordt beschouwd als een van de betere instant flavours. Zuinig in gebruik door extra ster..
  Pineapple flavour is een echte winter en voorjaars flavour. Dat...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 250 ml Sweet Strawberry Flavour
  Sweet Strawberry is een klassieker, die het hele jaar goed inzetbaar is. RGB Baits Sweet Strawberry  is een geconcentreerde super flavour wat zich goed laat combineren in zowel zoete als vis mixen. Ruik en proef deze heerlijke frisse aardbeien flavour! Zuinig in gebruik door extra sterke con..
  Sweet Strawberry is een klassieker, die het hele jaar goed inze...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50
 • 250 ml Tutti Frutti Flavour
  RGB Baits Tutti Frutti vinden wij een van de meest universele mierzoete flavours want geen enkel water is bevist zonder goede resultaten. Echt een aanrader voor iemand die op een onbekend water zijn geluk wil beproeven. Bij het ruiken komt de geur zeer aromatisch en subtiel over. Door de bijzondere ..
  RGB Baits Tutti Frutti vinden wij een van de meest universele m...
  Excl. BTW: €8,22 €9,95 €12,50

De waardering van www.rgbbaits.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 7 reviews.