Gratis verzending bij bestellingen vanaf €50 - Bij bestellingen onder €50 rekenen wij €4,95 verzendkosten - 5% korting bij afhalen in de showroom

Baitsmoke

Sorteren op:
Aantal weergegeven:
Weergave: Lijst Rooster
 • 100 ml Garlic Robin Red Baitsmoke
  De Garlic Robin Red Baitsmoke/Goo verhoogt de aantrekkingskracht van het aas of lokvoer. Het is een soak, een aantrekkelijke liquid en spod-mix toevoeging in 1. De wolk van attractieve middelen die de Baitsmoke/Goo achterlaat in het water maakt dit product zo revolutionair. Maar de visuele w..
  De Garlic Robin Red Baitsmoke/Goo verhoogt de aantrekkings...
  Excl. BTW: €3,26 €3,95 €6,95
 • 100 ml Scopex Baitsmoke
  De Scopex Baitsmoke/Goo verhoogt de aantrekkingskracht van het aas of lokvoer. Het is een soak, een aantrekkelijke liquid en spod-mix toevoeging in 1. De wolk van attractieve middelen die de Baitsmoke/Goo achterlaat in het water maakt dit product zo revolutionair. Maar de visuele wolk is absoluut..
  De Scopex Baitsmoke/Goo verhoogt de aantrekkingskracht van het ...
  Excl. BTW: €3,26 €3,95 €6,95
 • 100 ml Spicy Squid Baitsmoke
  De Spicy Squid Baitsmoke/Goo verhoogt de aantrekkingskracht van het aas of lokvoer. Het is een soak, een aantrekkelijke liquid en spod-mix toevoeging in 1. De wolk van attractieve middelen die de Baitsmoke/Goo achterlaat in het water maakt dit product zo revolutionair. Maar de visuele wolk i..
  De Spicy Squid Baitsmoke/Goo verhoogt de aantrekkingskrach...
  Excl. BTW: €3,26 €3,95 €6,95

De waardering van www.rgbbaits.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 7 reviews.